7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Zupa krem z przecieru pomidorowego z czosnkiem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Zupka pomidorowa- moja ulubiona! Osobiście używam koncentratu Tomaty, jest pycha.
~Piotr 2019-05-27 14:25:05.463

Racja, pomidorówka może być również bez bulionu :) Aromatu nada jej przesmażona cebulka. Ocet balsamiczny świetnie poprawia smak zwł. jeśli ma się słabsze pomidory lub robi właśnie z kupnego przecieru.
patrycccja 2009-10-07 13:36:15.182

no to nie wiem.... moja zawsze wychodzi raczej slodkawa, moze daj wiecej cebuli nastepnym razem jesli przecier kwasny?
~aleksandra 2007-11-13 00:00:00.0

wiesz co, kiedys zrobilam przecier z pomidorow w sloiczkach, z tego wiec skorzystalam..
autor anonimowy 2007-11-13 00:00:00.0

troche cukru albo wiecej olowy (bo jej trzeba sporo zeby zupa smakowala wyraziscie)
a z czego robilas? przecier butelkowany czy swieze?
~aleksandra 2007-11-13 00:00:00.0

moja zupa wyszla nieco kwasna, moze da sie cos z tym zrobic..?
autor anonimowy 2007-11-12 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas