7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasztet z cukinii i sera żółtego

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Pyszny mi wyszedł! Dzięki za przepis. Tak, cukinię warto odcisnąć z soku.
~gosia 2014-08-13 20:21:24.818

mozna go pasteryzowac?
fasolka 2011-10-11 21:39:24.468

Jak na pasztet to wyszedł mi troszkę za rzadki. Myślę żeby cukinię trochę odcisnąc z soku.
A tak to pyszny palce lizać na zimno i na gorąco.
~viva 2009-09-21 12:10:20.67

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas