7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Żurek żeniaty

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

no jakoś nie tak... ale to faktycznie, jak wspomniał Dogeen kwestia zakwasu. Żurek za kwaśny, wręcz cierpki. Próbowałam dodać trochę cukru, ale nie pomaga.
Może jak mnie najdzie ochota spróbuję jeszcze raz na własnym zakwasie. ;)
samiris 2010-10-24 23:35:32.561

Zurek wspanialy. Rezultat oczywiscie zalezy od jakosci zakwasu.Uzylem wlasnego, tygodniowego z maki zytniej razowej i musze przyznac, ze bylem pod wrazeniem wysmienitego smaku oraz konsystencji. Prosty w przygotowaniu i zdrowy zur na zakwasie.Gratuluje zaczarowana Czarownico.
Dogeen 2008-06-22 15:18:21.094

To była moja pierwsza próba z żurku z zakwasu i, niestety, nieudana. Nie oceniam, ale serc domowników (i mojego) nie podbiła.
arahja 2008-03-24 18:53:26.248

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas