7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Makaron ryżowy ze szpinakiem i smażonym tofu

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


Trochę za mało przyprawiłam, ale wyszło pyszne - następnym razem nie będę się tak bać imbiru :)
czemutotak 2015-03-26 15:24:25.216


Pierwsze moje podejście do makaronu ryżowego, imbir w dużej ilości też mnie niepokoił ale danie wyszło przepyszne!
enJoy 2014-10-14 19:31:02.323


Pyszne! Polecam :)
Marcela 2013-11-03 15:22:17.449


pycha!:)
Dreu 2013-09-02 13:40:16.242

Zaskakujące jak można wyczarować tak dobre danie w tak krótkim czasie!
~Olkita 2013-08-28 18:55:32.609


naprawdę dobre :)
karen657 2012-10-14 15:49:21.225


super! ;)
DolceVita 2012-09-22 15:45:50.629

barzo smaczne,co prawda zastapilam zwykle tofu wedzonym,wyszlo pychotka
gaga1 2011-08-20 01:37:56.383

Jakie dawaliście ilości szpinaku, makaronu i tofu?
sunflower_ren 2011-01-26 22:25:23.222

bardzo smaczne, mimo że zawsze byłam uprzedzona do imbiru tym razem postanowiłam zaryzykować i wyszło wspaniale!
Mała Kaczka 2010-06-01 10:35:14.622

Zrobiłam. Połączenie jest bardzo dobre. Ten makaron ryżowy dodał niesamowitej lekkości całej potrawie, bardzo wszytko do siebie pasowało :)
kordonia 2010-02-07 15:39:46.18

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas