7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Makaron ze szpinakiem "po staropolsku" z jajkami, śmietaną i serem- Komentarze do przepisu -
Nie zimny sos ... Przecież każdy wie że trzeba rozmrozić szpinak dodać do niego inne składniki poczekać a jak doda się makaron i ser to odczekać aż ser się roztopi i jajka nie będą surowe czyli raczej całość nie będzie zimna ! Nie trzeba przecież opisywać tego tak dokładnie tego można się domyśleć !
agnmid 2012-12-02 18:00:15.51
powiem tak cos tu nierozumiem, albo niepotrafie czytac z przepsu winika ze mam goracy makaron i prawie zimy jajowo spinakowy sos masakra zycze smacznego
~gumbas 2012-12-02 16:46:22.402
Ja zawsze robię wszystko osobno. Najpierw rozmrażam szpinak dodaje czosnek i przyprawy i na końcu śmietankę, gotuje makaron i robię sobie przypuśćmy na jedną osobę jajecznice z 1 jajka na osobnej patelni. Na końcu mieszam to wszystko na talerzu i smakuje wyśmienicie : )
~Camyla 2012-08-30 14:42:02.792
u mnie w domu zawsze sie dodawało do szpinaku jajka, na pewno pasują :)
~Joska 2011-11-10 12:08:18.068
to jest przepis na jajecznice :)
~Aaa 2011-09-05 16:28:11.077
A z tego jajka to mi się nie zrobią kluchy pod wpływem wysokiej temperatury? Mam wątpliwości....
~Iwonka 2010-09-11 16:45:58.951
Owszem bardzo smaczne. Makaron świderki lub tagliatelle Nawet dzieci jadły ze smakiem. Może to dobry sposób na przełamanie stereotypu na szpinak :-)
Sabinka 2010-08-05 13:24:13.479 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Kasia 2020-01-21 22:34:03.611