7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Makaron ze szpinakiem "po staropolsku" z jajkami, śmietaną i serem

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Hmmm, a jakby na samym końcu do sosu dodać troche zblanszowanego szpinaku? Zdecydowanie lepiej będzie wyglądał i smakowal niż mrożony :)
~Kasia 2020-01-21 22:34:03.611

Nie zimny sos ... Przecież każdy wie że trzeba rozmrozić szpinak dodać do niego inne składniki poczekać a jak doda się makaron i ser to odczekać aż ser się roztopi i jajka nie będą surowe czyli raczej całość nie będzie zimna ! Nie trzeba przecież opisywać tego tak dokładnie tego można się domyśleć !
agnmid 2012-12-02 18:00:15.51

powiem tak cos tu nierozumiem, albo niepotrafie czytac z przepsu winika ze mam goracy makaron i prawie zimy jajowo spinakowy sos masakra zycze smacznego
~gumbas 2012-12-02 16:46:22.402

Ja zawsze robię wszystko osobno. Najpierw rozmrażam szpinak dodaje czosnek i przyprawy i na końcu śmietankę, gotuje makaron i robię sobie przypuśćmy na jedną osobę jajecznice z 1 jajka na osobnej patelni. Na końcu mieszam to wszystko na talerzu i smakuje wyśmienicie : )
~Camyla 2012-08-30 14:42:02.792

u mnie w domu zawsze sie dodawało do szpinaku jajka, na pewno pasują :)
~Joska 2011-11-10 12:08:18.068

to jest przepis na jajecznice :)
~Aaa 2011-09-05 16:28:11.077

A z tego jajka to mi się nie zrobią kluchy pod wpływem wysokiej temperatury? Mam wątpliwości....
~Iwonka 2010-09-11 16:45:58.951

Owszem bardzo smaczne. Makaron świderki lub tagliatelle Nawet dzieci jadły ze smakiem. Może to dobry sposób na przełamanie stereotypu na szpinak :-)
Sabinka 2010-08-05 13:24:13.479

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas