7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Pasta/smarowidło z czerwonej soczewicy z tymiankiem i curry- Komentarze do przepisu -
Jestem uzależniona od tej pasty, robię ją co 3 dni. Jest naprawdę genialna w smaku!
kajarek94 2015-07-01 19:52:00.648 Pasta genialna w smaku! Z braku płatków owsianych dodałem kilka łyżek amarantusa, a zamiast pół szklanki oliwy dałem 2 łyżki oleju kokosowego. Mimo tego pasta wyszła nieco rzadka, więc wydaje mi się, że lepiej nie dawać tak dużo oliwy/oleju. Avalo 2013-09-09 19:52:19.699 smak mnie nie powalił, może dlatego że dla mnie każde danie z soczewicą smakuje tak samo średnio. Ale jeśli ktoś lubi to może być. Bardzo fajnym manewrem jest dodatek płatków owsianych. ekspreskawowy 2011-04-27 19:03:36.507
Robiłam, dałam mniej oliwy i wyszło... niezbyt dobre niestety :/. Tzn. dla mnie raczej niejadalne, ale może to kwestia smaku samej soczewicy czerwonej.
~vamp 2011-04-07 17:48:10.803
świetna pasta! wg mnie można dać więcej soli i sosu sojowego, za to oliwy dałam może naparstek i konsystencja też jest dobra
elut 2011-02-02 18:31:58.007
Bardzo smaczne. Zamiast płatków owsianych użyłam kaszy manny i też się udało. Według mnie smakuje podobnie do pasty jajecznej ;)
losbimbos 2010-04-18 08:40:39.818 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
MagdaM 2015-09-13 19:51:34.622