7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Szparagi au naturel (smażone solo lub z pomidorkami)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Myśle ze pieczone o wiele lepsze, smażone bleh
~Smazone 2019-05-19 16:32:25.231

Rzeczywiście szparagi (oczywiście zielone)lepiej smakują, jeśli przyrządzamy je na patelni grillowej. Zrobiłam na obiad z białą kaszą gryczana i dużą ilością surówki (dużo różnych zieleni).
Dana 2016-05-24 16:40:38.956

Smazyłam szparagi z pomidorkami koktajlowymi + sól, imbir i sezam. Rozkoszuję się właśnie ich genialnym smakiem w połączeniu z jajkiem ugotowanym na pół miękko.
Dana 2015-05-23 13:40:27.045


Smażone/ grillowane zielone szparagi są o niebo lepsze niż gotowane :) Te z patelni grillowej mają wyjątkowo wyrazisty, zdecydowany, "dymny" aromat - to dzięki "przypalonym" kreseczkom. Jeśli dla kogoś zwykłe szparagi są nijakie, powinien spróbować tego patentu. Ja uwielbiam i takie i takie :)
patrycccja 2011-05-28 18:31:02.862

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas