7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Szparagi au naturel (smażone solo lub z pomidorkami)- Komentarze do przepisu -
Rzeczywiście szparagi (oczywiście zielone)lepiej smakują, jeśli przyrządzamy je na patelni grillowej. Zrobiłam na obiad z białą kaszą gryczana i dużą ilością surówki (dużo różnych zieleni).
Dana 2016-05-24 16:40:38.956
Smazyłam szparagi z pomidorkami koktajlowymi + sól, imbir i sezam. Rozkoszuję się właśnie ich genialnym smakiem w połączeniu z jajkiem ugotowanym na pół miękko.
Dana 2015-05-23 13:40:27.045 Smażone/ grillowane zielone szparagi są o niebo lepsze niż gotowane :) Te z patelni grillowej mają wyjątkowo wyrazisty, zdecydowany, "dymny" aromat - to dzięki "przypalonym" kreseczkom. Jeśli dla kogoś zwykłe szparagi są nijakie, powinien spróbować tego patentu. Ja uwielbiam i takie i takie :) patrycccja 2011-05-28 18:31:02.862 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Smazone 2019-05-19 16:32:25.231