7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Fasolka szparagowa w sosie śmietanowym

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


to danie ostatnio jem prawie codziennie, to moja ulubiona wersja fasolki :). natomiast przygotowuję ją nieco inaczej - cebulkę szklę na maśle, kiedy zmięknie dodaję fasolkę, odrobinę wody i duszę pod przykryciem aż fasolka już będzie prawie miękka, wtedy dopiero dodaję śmietanę i już gotuję razem do miękkości, później ewentualnie odparowując. dzisiaj w ramach eksperymentu dodałam też koncentrat i trochę cukru i wyszła pyyyyszna fasolka w sosie pomidorowym!
majczi 2013-07-25 18:34:01.59

mmm, moja mama też robi taką fasolkę (w sezonie), ale bez czosnku, najlepsza jaką jadłam :)
majczi 2012-12-28 15:12:01.474

nie wygląda dosc apetycznie ale musze sprobowac ;)
fasolka 2011-09-23 14:41:12.513

ja jednak wole fasolke ugotowana tylko z sola pieprzem odrobina oliwy z oliwek i bulki tartej :)
agnmid 2011-09-13 20:10:45.738

nam nie podeszła smakiem..
ana 2009-11-21 10:34:39.495

Przepyszne:) A bułka tarta dodana na końcu niesamowicie podkręciła smak- nie polecam pomijania tego kroku:)
lolituma 2009-10-12 12:49:04.006

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas