
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Pieczarki w sosie własnym- Komentarze do przepisu -![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zrobiłam ostatnio, ale nie dodałam soku z cytryny, cebuli i czosnku (bo przepis dopiero teraz obczaiłam), a i śmietanę miałam mniej tłustą. doprawiłam odrobiną sosu sojowego i pieprzem. pyszne, podałam do kotlecików, kaszy gryczanej i surówki. majczi 2015-06-14 09:53:50.21 ![]() ryfka 2013-01-23 10:03:19.111 ![]() patrycccja 2012-06-02 12:49:54.356
MUSZĘ PRZYZNAĆ ŻE SMACZNE JEST ALE ZA BARDZO NIEWIEM Z CZYM MOŻNA TO PODAĆ. DORADŻCIE COŚ:)
~GOSIA 2012-06-01 13:07:49.8
Powinno być: gotować (już bez pokrywki) aż sos zgęstnieje. To jest redukowanie, odparowanie czy jak tam kto woli. Może się tez okazać, że już wcześniej było gęste więc "ostrożnie z ogniem" :)
~AmaTor 2012-03-16 20:11:02.83
Przepis jest rewelacyjny i jakże prosty. Od kiedy go zrobiłam po raz pierwszy, mój Mąż kocha mnie jakby bardziej;)Dziekuję.
pendzlowa 2011-12-18 00:22:59.767 ![]() admin 2011-09-07 16:50:47.613
mi tez duszenie kojarzy sie z "pod przykryciem", zwlaszcza, ze wczesniej w przepisie jest tak napisane. Moze dla mniej wprawnych kucharzy przydaloby sie zaznaczyc, ze 2 faza juz bez przykrywki.
~ksz 2011-09-07 16:20:45.987 ![]() ryfka 2011-09-07 15:25:20.355 ![]() ps. wkrótce wypróbuję:) MEDeah 2011-09-07 14:42:43.804 ![]() ryfka 2011-05-28 11:16:09.903 ![]() ryfka 2010-03-23 19:41:04.058 ![]() lolituma 2010-03-17 02:12:41.39 ![]() miciuchowa 2010-03-16 22:20:39.169
bardzo dobry sos;) ale brakowalo mi tu koperku i zorbilam nie z 2 a trzech zabkow czosnku;) mniam mniam :D
~Silverka 2010-02-20 12:34:20.424 ![]() wygląda jak na zdjęciu :D i smakuje fantastycznie :D Magda-Andrzej 2010-01-09 19:36:20.073 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Zamiast śmietany - śmietana z pestek słonecznika + por + koperek i do kopytek lub makaranu WYŚMIENITY!
Kociabanda 2016-02-07 15:52:42.842