7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Smarowidło daktylowe / słód daktylowy- Komentarze do przepisu -
Efedrina, może to kwestia ledwo zipiącej wówczas maszynki, tzn. blendera ;) Najpierw w ogóle robiłam to taką końcówką od robota, to dopiero ciężko szło! Z nowym blenderem faktycznie idzie lepiej, ale i tak nigdy ich nie gotuję, tylko namaczam :)
Luna7 2013-02-18 10:12:44.834
Luna7, no co ty, gotowane daktyle sa miękkie niczym papka, czym je miksowałaś, że sprawiło Ci to problem?
efedrina 2013-02-17 23:26:30.195
Do chleba bałabym się użyć, daktyle są aż za słodkie ;) Ale do ciasta lubię dodać, zwłaszcza, gdy się nie kłóci z zamysłem (czasem chodzi o wygląd i potrzebne jest jasne ciasto) :)
I ja nie gotuję daktyli, przeważnie tylko namaczam na parę godzin, więc wychodzi raw ;) Tylko jednak ciężko się miksuje, ale to dotyczy zarówno gotowanych, jak i namaczanych, przetestowane :) Luna7 2012-05-02 08:26:21.9 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
efedrina 2013-02-19 09:55:16.055