7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Hiszpańska zupa pomidorowa z grzankami czosnkowymi

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Zamiast zwykłej cebuli użyłam czerwonej, ma trochę inny posmak i pokrojona w duże plastry lepiej komponuje się kolorystycznie z daniem. Warto dodać, że pomidory mogłyby być sparzone. Przynajmniej ja tak robię, bo nie lubię pływających wszędzie złuszczonych skórek. I ostatnia rada: w fazie dodawania pomidorów można dołożyć trochę koncentratu pomidorowego, żeby smak był bardziej intensywny.
takie_cudo 2010-01-04 16:34:06.62

ZUUUUUUUUUPA JEST PYCHOTA!!!!!!!!!!!!!
ZRÓB SAM SIĘ PRZEKONASZ!!!!!!!!!
~Manika :-) 2009-11-23 17:19:50.438

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas