7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Ziemniaczki pieczone z musztardą

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Porażka :( Jedyne, co zostało ze smaku musztardy to ocet, zapiekanka była kwaśnawa. W dodatku przez ten kwas ziemniaki były na wpół twarde. Dopiero po ok. 70 minutach w piekarniku nadawały się do jedzenia, choć zostawiłam to rodzince. Następnym razem upiekę ziemniaki z samymi ziołami, bez musztardy.
xxl 2009-11-23 21:42:43.184

zrobiłam z musztardą Dijon i czuje się ją, czuje :-).
mezynka 2009-11-22 18:54:20.708

e tam, po upieczeniu w ogole nie czuje sie tej musztardy, wiec wiecej jej nie dodam, co nie zmienia faktu, ze ziemniaczki z piekarnika są wybrnie zaj*ste :)
vanityy 2009-11-21 14:13:20.011

mmmm.....boskie!!!!
~pajka 2009-11-12 23:59:05.357

Pyyycha:)
lolituma 2009-08-26 18:22:57.149

Bardzo dobre i łatwe. Miałam trochę kłopotów z pieczeniem ,ale następnym razem już będę wiedziała co i jak:):)
Pyszne...
Olga 2009-08-25 17:21:21.118

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas