7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Panierowana cebula (na płytkim tłuszczu ;)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

PYCHOTKA! :) Dziś przepis zostal przetestowany i danie zasmakowało!! :) POLECAM!!! :)
~dropsikowa 2012-05-20 16:27:17.883

wlasnie ze mozna podobno taka jest pyszna !
~cebulomaniak 2012-05-16 18:20:19.195

ale.. jak można jeść tak cebule... ? bleh
~olz 2012-05-16 17:24:24.025

Ja czasami podsmazam wlasnie w taki sposob ceule do roznych dan-np.burgera weganskiego czy po prostu z sosem czosnkowym-weganskim -pycha :)
Agatok - jesli Ci się maka nie trzyma cebuli to obtocz ją w mieszanine z mleka roslinnego,maki i np.papryki jesli lubisz nastepnie obtocz w bulce tartej z obu stron i delikatnie strzep bulke tarta zeby nie plywala potem na patelni razem z olejem
OpenWorld 2011-08-18 18:35:15.537

Jak wam się trzyma mąka cebuli? Mnie nie wyszło takie piękne jak na zdjęciu, gdyż trochę mąki mi odpłynęło w tłuszcz, niestety też krążki cebuli się rozwalają podczas smażenia :(
Agatok 2010-11-14 16:09:29.272

To jest NIE WYOBRAZALNIE pyszne !!!!!
~kigali 2010-06-21 21:49:08.946

jakie to piękne *_*
efedrina 2009-10-15 20:04:47.618

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas