7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Caponata

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


pyyyycha, najbardziej zaskakuje wyrazistość smaku przy tak minimalnej ilości przypraw :) ponieważ za późno zorientowałam się, że nie mam pomidorów, użyłam 2 łyżek koncentratu i wyszło super. jeśli macie czas, polecam pokrojonego w kostkę bakłażana oprószyć solą, wymieszać i odsączyć na durszlaku ok. godzinę, wydobędziemy z niego wówczas cały smak, a gorzkiego się pozbędziemy :)
hugable 2012-04-03 18:03:42.46

jejuu, wy chyba strasznie lubicie zmywac ;P nie prosciej byloby usmazyc najpierw baklazana, zdjac, usmazyc reszte i dodac baklazana nie brudzac drugiej patelni?
~ksz 2009-09-27 13:45:14.759

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas