7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Czerwony sos z jarzynami i ziarnami (do makaronu)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Cieszę się, że smakuje :) Ja też bardzo lubię takie czerwone sosy, robię je dosyć regularnie na bazie różnych składników. To jeden z tych smacznych sposobów na zużycie resztek ;)
ryfka 2013-12-11 12:15:57.182

uzależniłam się od tego sosu. wypróbowałam różne warianty, najlepiej (dla mnie) komponuje się z kaszą gryczaną. też dodaję oliwki...dużo oliwek :)
emme 2013-12-09 12:25:07.949

Ja dodałam jeszcze oliwki i pora, a i keczup ;P I jadłam z ryżem, pasuje idealnie :)
Świetny przepis!
DyingBride666 2012-07-17 21:48:26.465

Przepyszne! :) Co prawda przy tej ilości dodatków brakło mi trochę "pomidorowości", ale naprawiłam to, dodając (bez komentarzy, proszę;) resztkę sosu pomidorowego pozostałego po pizzy z Da Grasso. I było super! Dzięki za pomysł z posypaniem ziarenkami :)
kasiarka 2010-10-25 15:56:38.183

Dzięki za poradę, masz rację! Przy okazji uświadomiłaś mi, że powinnam trochę więcej poczytać na temat tłuszczy :)
ryfka 2009-09-10 21:21:48.428

Mała uwaga: olej z pestek dyni chyba nie występuje w postaci rafinowanej, a zimnotłoczonego nie powinno się dodawać do smażenia, tylko do już usmażonej potrawy. Co więcej, jak ostatnio przeczytałam, nie powinno się mieszać tłuszczy do smażenia.
patrycccja 2009-09-07 21:39:42.061

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas