7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Bakłażan z sosem jogurtowo-czosnkowym

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

2 łyżki śmietany to za dużo czuć było samą śmietanę, więc dodałam nieco więcej jogurtu to wychodzi 25Oml jogurtu :) skoro 2 łyżki smietany :)
kajka 2010-09-29 14:20:53.969

Fajny przepis. Urozmaiciłam go sobie: bakłażana posypałam słodką papryką a do sosu dodałam oregano. Pychotka:)
dolores272 2010-01-16 13:11:38.979

Tak naprawdę nie trzeba obierać bakłażana - skórka jest miękka po usmażeniu.
Kinga 2000-07-14 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas