7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Sajgonki z nadzieniem ryżowo-pieczarkowo-warzywnym- Komentarze do przepisu -Sajgonki pycha ! Tylko mam problem. Za każdym razem gdy je przekręcam na oleju, to się rozwalają, a robię to bardzo delikatnie. Co doradzicie? Myślałem o tym, by smażyć je w głębokim oleju, bym nie musiał tego robić :) Raq 2012-03-20 18:47:22.819
miałam 14 papierów ryżowych a i tak farszu zostało (chyba, że miałam jakieś wyjątkowo małe ?). dałam do 3/4 szklanki ryżu. Dopiero jak zjadłam przypomniało mi się o wasabi!!! (a zalega mi lodówce ;/). no było pychotka! aha, nie dałam marchewki.
~Ilona 2011-09-01 14:54:18.905
Bardzo dobra rzecz. Szybko się robi (nie licząc zawijania). Ja zmniejszyłam liczbę ryżu do 3/4 szklanki a mimo to nadal jest trochę za dużo. No i trzeba uważać przy smażeniu aby nie robić tego na zbyt mocnym ogniu bo mi tak strzeliło że nawet lodówka została ochlapana. Na pewno zrobię nie raz choć marzy mi się wersja z kiełkami.
Vanja86 2011-01-07 16:44:10.534
Przepyszne !! Chociaz uwazam ze na pozostala ilosc skladnikow zecydowanie wystarczy jakies 3/4 szklanki ryzu.Farsz jest wtedy bardziej wyrazisty.
Aradia 2010-12-13 20:43:22.8
Ja w ogóle nie smażę sajgonek, tylko podgrzewam je na parze:)
Już dawno doszłam do wniosku, że takie są o wiele lepsze o takich wyłowionych z tłuszczu:P Olga 2009-11-22 12:51:55.105
a jak smażycie sajgonki, to nie robią wam się w nich takie bomble z powietrza ?? :(
vanityy 2009-11-21 14:19:48.27 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
tiny 2012-12-10 13:58:23.162