
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Sajgonki z nadzieniem ryżowo-pieczarkowo-warzywnym- Komentarze do przepisu -![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sajgonki pycha ! Tylko mam problem. Za każdym razem gdy je przekręcam na oleju, to się rozwalają, a robię to bardzo delikatnie. Co doradzicie? Myślałem o tym, by smażyć je w głębokim oleju, bym nie musiał tego robić :) Raq 2012-03-20 18:47:22.819
miałam 14 papierów ryżowych a i tak farszu zostało (chyba, że miałam jakieś wyjątkowo małe ?). dałam do 3/4 szklanki ryżu. Dopiero jak zjadłam przypomniało mi się o wasabi!!! (a zalega mi lodówce ;/). no było pychotka! aha, nie dałam marchewki.
~Ilona 2011-09-01 14:54:18.905 ![]() Vanja86 2011-01-07 16:44:10.534 ![]() Aradia 2010-12-13 20:43:22.8
Ja w ogóle nie smażę sajgonek, tylko podgrzewam je na parze:)
Już dawno doszłam do wniosku, że takie są o wiele lepsze o takich wyłowionych z tłuszczu:P Olga 2009-11-22 12:51:55.105 ![]() vanityy 2009-11-21 14:19:48.27 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
tiny 2012-12-10 13:58:23.162