7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Cannelloni z farszem ze szpinaku i tofu

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Dzisiaj robiłam danie i wyszło fatalnie!!!!!wszystko robiłam według przepisu - makaron był twardy a sos przypalony,farsz byle jaki, a nie jestem początkująca kucharka ponieważ 20 lat gotuje dla moich najbliższych i to nie takie proste Dania.
~Anna 2015-01-07 20:25:52.704


Pyszne, ja zrobiłam bez tofu, do beszamelu dodałam płatki drożdżowe, kurkumę i powstał sos a la serowy :D A do pomidorowego zeszkliłam cebulkę omnomnomon mogłabym to jeść codziennie <3
masskotka69 2014-05-14 09:46:17.789


Rewelacja! Zrobiłam dzisiaj na obiad - mój tata, niechętny "wynalazkom", zajadał aż mu się uszy trzęsły ;). Wspaniałe połączenie smaków, polecam wszystkim miłośnikom dań z makaronem czy szpinakiem w roli głównej. MNIAM! :)
TNT 2013-02-26 21:06:36.716

Bardzo pyszne! Robiłam dwa razy - raz z beszamelem a drugi raz z zapieczonym sosem czosnkowym na bazie fasolowej. Samym farszem można się zajadać przed wykonaniem dania... tylko trzeba się pilnować, żeby coś do tego wykonania zostało :D
tasak 2011-03-01 20:55:13.295

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas