7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Pęczak moczony ("surowy")- Komentarze do przepisu -Zawiodłam się - namoczony pęczak w ogóle nie przypomina gotowanego. Smakuje surowizną, jak świeżo wyłuskane z kłosa ziarna pszenicy. Dobra strona jest taka, że pęczak przed gotowaniem tak czy siak należy namoczyć, więc można przetestować ten patent, a później zawsze można go jednak ugotować :) patrycccja 2012-04-14 20:47:45.19
a zaciekawiło mnie to:). Ryżu nie próbowałam moczyć, spróbuje i dam znać
veganjihad 2010-08-09 21:04:48.328
Swietny pomysl i sposob na zaoszczedzenie energii oraz czasu :)
Czy mozna tak samo postepowac z brazowym ryzem? ~ikkka 2010-08-08 22:01:15.19 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
patrycccja niestety smak moczonych ziaren zawsze ma do siebie, że jest `mączysty` sama średnio przepadam. przetestowałam brązowy ryż i gryczaną kaszę... czas na pęczak. :)
aloha2p 2013-08-02 13:15:37.769