7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kasza jęczmienna w przyprawach z pomidorem i oliwkami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


U nas była jeszcze cebulka smażona i do tego kiszony ogórek. mniam
Magfe 2014-11-20 17:32:45.165

Oliwe Extra Virgin stosuje sie na zimno ale takze mozna na cieplo, oczywiscie nie do smazenia ale np. do duszenia (wiele potraw wloskich tego wymaga). A co sie tyczy tego przepisu to jak najbardziej oliwa, pozostawienie kaszy na 2-3 minuty na patelni na wolnym ogniu nie jest smazeniem przeciez. Pozdrawiam
~nj 2014-01-19 00:11:40.218

lebioda, nie do końca masz rację. Oliwa extra vergine jest do użytku na zimno. Ale gorsze rodzaje oliw, np. sansa, są przeznaczone do smażenia.
patrycccja 2012-05-10 13:26:10.777

Na oliwie z oliwek się nie smaży, bo powstają substancje rakotwórcze. Oliwa z oliwek to olej do stosowania na zimno, tylko i wyłącznie!
lebioda 2012-04-30 11:21:06.592

To bedzie moj dzisiejszy obiad ;) Juz sie nie moge doczekac!
~Ala 2011-11-24 19:16:38.501

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas