7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Czosnkowa pasta z awokado z limonką i bazylią

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


robię taką tyle, że bez bazylii a z dodatkiem chilli jeśli mam. pyszne, nie raz zjadam samo sama:P aha! i nie miksuję. wybieram dojrzałe miękkawe awokado, wtedy samo się rozpaćkuje pod widelcem :)
MEDeah 2012-05-23 16:58:41.47


pycha, tylko ja zrobiłam ze świeżym rozmarynem bo bazylia wyszła. I z tym czosnkiem to prawda, dałam jeden ząbek i było za dużo - teraz używam tylko pół i jest w sam raz :)
Polis 2011-11-16 14:26:23.894

zrobiłam , dobre , takie "Szrekowe".
Czosnek zesmażyłam wcześniej odrobinę , i dałam pomidora suszonego z oleju. Taki jeden został więc go wzięłam.
Zesmażony czosnek nie zostawia takigo zapachu póżniej ,a i sam taki podsmażony jest bardzo ciekawy w smaku.
monika77 2010-11-27 14:43:32.459

oczywiście, można posolić (generalnie używam mało soli) dla smaku.
spellman 2010-11-25 12:12:03.122

Robisz bez soli??
patrycccja 2010-11-24 22:55:05.641

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas