7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kasza "na oszczędnie"

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Kasze gotujemy w wodzie w ktorej byla namaczana , nie trzeba dolewać wody. Smacznego:)
Simao 2012-11-30 08:51:02.822

podłączam do pytania : zielenieję . ?
Czy ta kasza wchłania calkowicie tą wode w ktorej sie moczy i tym samym nalezy dolac troche nowej czy nie trzeba nic juz potem dolewac ?
OpenWorld 2012-09-20 10:29:34.092

Czy kaszę gotujemy w wodzie, w której się moczyła?
zielenieję 2012-05-24 07:34:21.82

Powrót do metod babcinych? Widocznie są jednak najlepsze (bo polskie?)
Dana 2011-05-25 17:37:00.55

na zdjęciu jęczmienna,ale wychodzi z każdą
można tez dodac troche soli.
:)
Simao 2011-01-19 18:24:27.5

jaka to kasza?
dziqska 2011-01-12 17:50:54.712

Barzo prosta potrawa ale naprawde smaczna !
agnmid 2011-01-02 18:37:47.452

Jak kasze moczy sie na dłuższy czas to likwiduje sie mnóstwo antypożywek i poprawia trawienie ww.produktu.
Simao 2010-12-21 21:18:13.775

Znacznie szybszym sposobem na kaszę jest zalanie jej wrzątkiem, zawinięcie "w bety" i odstawienie na kilkanaście/kilkadziesiąt minut (w zależności od rodzaju kaszy).
xxl 2010-12-12 01:40:21.633

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas