7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Czerwona kapusta "trzy smaki" duszona z suszonymi owocami

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Pierwszego dnia kapusta (potrawa) dla mnie była za słona, ale z każdym dniem smakuje coraz bardziej.
Dana 2017-02-19 17:20:29.176

Bardzo fajne danie, podoba mi się połączenie smaków, szybko się robi. Następnym razem dodam więcej przypraw i dosłodzę miodem.
Katioczka 2013-12-28 18:37:59.749

Bardzo dobre! Dodałam jeszcze kumin i kolendrę w ziarnach i pokrojone orzechy włoskie. Dzięki za przepis.
Ania Ana 2013-03-12 18:28:13.758

Super! Nie miałam śliwek, ale dodałam daktyli garstkę. Wycisnęłam całą cytrynkę i dodałam łyżkę miodu i szczyptę imbiru i jeszcze gruszkę pokrojoną w kostkę. Wyszło super. Zawinęłam całość w naleśniki z otrąb (zblenderowałam masę razem z suszonymi listkami kozieradki) i polałam jogurtem naturalnym z cynamonem. :) Mniam mniam! :)
~rozmaryna 2012-02-03 12:18:54.976


wyśmienite, bo... tak dobrej kapusty czerwonej nie jadłam
Dana 2011-12-16 15:38:42.097

Bardzo dobre, zrobiłam z żurawiną zamiast rodzynek. Dodałam jeszcze suszone jabłka. Proporcje były "na oko" i wyszło mi trochę za słodkie. Pierwszy raz jadłam czerwoną kapustę na ciepło i na pewno jeszcze czasem ją zrobię.
fylwia 2011-03-22 20:50:54.795

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas