7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Migdałowy brownie

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

ach i w całości użyłam mąki pszennej razowej typ 2000. Pycha!
seszensue 2013-12-24 14:26:17.53


Zrobiłam pół, na pół woda z mlekiem. Rewelacyjne w smaku, rodzince też zapewne posmakuje:)
seszensue 2013-12-24 14:24:18.455

Ja dodalam, zamiast wody, swiezo wycisniety sok pomaranczowy, zblendowany ze skorka z jednej pomaranczy (organicznej). Za to dodalam troche mniej cukru. Dodalam tez lyzeczke proszku do pieczenia oprocz sody, zeby troche bardziej wyroslo. Wyszlo przepyszne, wchodzi do stalego programu :-)
~Ania 2012-09-25 05:17:44.471


pyszne ciasto:] nie za słodkie, ale smaczne bardzo. ja dodałam jeszcze posiekane orzechy, a mąkę na pół z razową, polecam :D
niami 2012-03-02 00:53:32.061

OpenWorld - mysle, ze spokojnie mozesz zastapic wode mlekiem! Z mojego doswiadczenia moge powiedziec, ze najczesciej, w takich ciastach jak to, ciasto smakuje lepiej z mlekiem jak z woda. A swoja droga swietny przepis! :-)
Iwo-na 2011-12-20 19:45:24.86

czy mozna wode zastapic mlekiem roslinnym ?
OpenWorld 2011-12-20 13:06:11.349

Wyglada super :) a czy dobrze się piecze w srodku ? Tzn czy nie jest niedopieczony ?
OpenWorld 2011-08-18 11:09:03.757


mhhh
dziqska 2011-04-08 02:12:32.44

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas