7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Ciasteczka z masłem orzechowym i płatkami owsianymi

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Wtrącę się - dodałam płatki owsiane górskie tudzież nie obrabiane termicznie (już nie pamiętam), a wyszły wyśmienite, nie miałam zastrzeżeń do ich konsystencji, a czas pieczenia nie został zmodyfikowany. :)
Zazu 2012-01-28 23:00:49.892

Ja nie miałam płatków błyskawicznych i nie mam pojęcia czym się różnią od zwykłych, więc wpadłam na pomysł żeby te zwykłe zmielić w młynku do kawy :) Ponieważ nie miałam akurat aromatu waniliowego użyłam 0,5 szklanki cukru i 0,5 szklanki cukru waniliowego. Też wyszło :))
mabo85 2011-09-04 10:57:57.961

Zrobiłam i wyszły pyyycha :D Ale akurat nie miałam płatków owsianych, wiec dałam pół szklanki płatków jęczmiennych, 1/4 szkl. otrębów owsianych i 1/4 otrębów żytnich i wyszło ok :D szybko sie je robi i fajnie wyglądają ;P
~Smile 2011-08-24 13:21:39.799

Dopisałam do przepisu, że mają być błyskawiczne.
patrycccja 2011-08-19 14:27:45.157

Robiłam je tylko raz, ale z tego co pamiętam wyszły umiarkowanie kruche : >
W przepisie zapomniałam wspomnieć, że użyłam błyskawicznych płatków owsianych, co podejrzewam ma spore znaczenie :o
Zanetak 2011-08-19 02:35:06.366

A bardzo twardnieja ? Tzn są bardzo kruche czy nie az tak bardzo ?
OpenWorld 2011-08-18 11:17:15.794

Ciastka wyszły przepyszne!
Nie zrażajcie się jeśli po 20 minutach ciasteczka nadal będą miękkie i będą się rozwalać - ja przez to wyrzuciłam 10 ciasteczek. Wystarczy odstawić je na chwilę by przestygły a odpowiednio stwardnieją :)
~Rudasann 2011-08-04 18:31:52.956

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas