7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Babeczki (muffinki) kokosowo-waniliowe- Komentarze do przepisu -Bardzo dobry przepis i pyszne babeczki. Zrobiłam na zwykłym mleku, z sezamem i aromatem pomarańczowym i też wyszło :) Karciulla 2013-04-15 19:01:58.329
w smaku super ! ale niestety jakieś takie dziwnie zakalcowe w środku, a do tego przywarły bardzo mocno do papilotek i nie chcą odejść ... może na drugi dzień zmiękną...
Grzybkowa 2012-12-15 16:07:31.033
Ja zamiast octu, dodaję białego rumu, a do środka babeczek wciskam budyń waniliowy. Są przepyszne!!!
superzebra 2012-11-18 17:34:57.238 SÄ już w naszym staÅym repertuarze. Mleko kokosowe zastÄpujÄ sojowym lub innym roÅlinnym, żeby ograniczyÄ koszty. Te muffiny ÅmiaÅo mogÄ robiÄ dzieciaki w ramach zabawy w kuchni. :) cottoncafe 2012-09-18 14:50:54.54 pyszności:)) dzisiaj spróbuję dodać budyniu do środka. zobaczymy co z tego wyjdzie:) kiń 2012-09-07 09:30:50.487
pyszne. posypałam jagodami i zalałam wegańska galaretka..bardzo dobre
~wronka 2012-06-25 19:34:30.208
Pyszne. Nie zmieniałam nic w przepisie, dałam tylko ocet jabłkowy zamiast white vinegar (bo nie mam i nie wiem co to takiego).
Na górę każdej mufinki dałam całą truskawkę. Ładnie wyrosły, ale środku trochę się zapadły, pewnie z powodu mokrej truskawki (nie było zakalca). Po wystygnięciu miały chrupiącą górę i bardzo miękki środek. Zostawiłam 3 mufinki na drugi dzień, do pracy i bardzo zmiękły całe. Właściwie to wtedy były smaczniejsze. Następnym razem chyba będę musiała upiec podwójną ilość :-) Dzięki za przepis. ~Marta 2012-06-21 00:29:16.726 Ja dodaję jeszcze budyniu waniliowego do środka i wtedy są naprawdę doskonałe! superzebra 2012-05-31 09:24:18.396
* nie miałam mleka kokosowego, więc zamiast tego dodałam więcej sojowego, i 1 szklankę wiórków kokosowych i tez wyszły :)
neko 2012-05-03 18:15:30.515
smaczny wierzch, a w środku niestety zakalec... co mogłam zrobić źle? zła jakość sody?
tiny 2012-04-07 15:43:14.714
Zamiast wiórków można posypać mufinki płatkami migdałów. Mufinki wychodzą rewelacyjne.
~mufinki 2012-03-16 21:32:10.919 bardzo fajne, delikatne. nie wiem, czy uda mi się sprawdzić, jak smakują następnego dnia. mogą nie dotrwać. eliszebe 2012-01-21 17:29:18.975 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Karola 2015-05-30 22:53:58.516