7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Chili z cukinią, czerwoną fasolą i tofu

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Wczoraj robiłam, wyszło bardzo ostre choć dałam tylko jedną papryczkę. :) ale przy tym bardzo dobre. Podałam z ryżem i startą marchewką.
mambrazoweoczy 2013-05-16 09:27:23.743

dzieki musze sprobowac !
agnmid 2011-09-14 16:33:23.415

Po 1: możesz dodać mniej chili. Nawet duuużo mniej niż przewiduje przepis. Po 2: kup chili świeże lub ew. w płatkach, żebyś mogła odrzucić pestki - to one w głównej mierze odpowiadają za ostrość papryczki. Miąższ jest mniej ostry, a aromatyczny. Dla mnie dwie najpyszniejsze rzeczy z chili to makaron z bakłażanami i pomidorami (puszka.pl/przepis/5879-makaron_z_baklazanem_pomidorami_i_natka.html) oraz makaron ze szparagami (puszka.pl/przepis/5681-makaron_ze_szparagami_czosnkiem_i_chili.html). To dzięki tym daniom nauczyłam się, że chili jest również dla mnie, choć tak jak ty nie lubię ostrych potraw.
patrycccja 2011-09-13 22:58:40.437

zawsze chcialam sprobowac czegos z chili ale balam sie ze bedzie za ostre
agnmid 2011-09-13 21:02:22.112

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas