7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pigwa smażona do herbaty - zwykła lub korzenna

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Pigwy nie trzeba pasteryzować. Jeżeli gorące owoce włoży się do słoików, zakręci i słoiki odwróci do góry dnem to one się zamkną w czasie stygnięcia.
~Krupeczka 2021-09-25 18:41:20.181

Herbata to moja miłość od dłuższego czasu. Strasznie lubię zaparzyć sobie taki kubas dobrej herbaty w ciągu dnia.
~Marysia 2011-11-09 11:49:36.651

Przemarznięta pigwa jest o wiele łatwiejsza w obróbce.Robiłam ją w grudniu. Nie wiem tylko czy nie zmieniają się wówczas jej wartości zdrowotno-lecznicze. Ale smak, jak dla mnie, ma znakomity!
Dana 2011-11-04 15:04:27.781

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas