7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Chocolate Chip Cookies- Komentarze do przepisu -Potwierdzam wszelkie zachwyty: ciasteczka są banalne do zrobienia i przepyszne. nasse 2013-11-23 19:04:28.831
robiłam ciasteczka pierwszy raz. Wyszły :) Zrobłam z mlekiem sojowym czekoladowym + trochę wody i również dodałam 2 łyżeczki cynamonu. Bardzo dobre
~Kasia 2013-10-04 17:01:25.776
10/5 - najlepsze ciastka jakie w życiu jadłam!
Serio, nie spodziewałam się takiego smaku, bardzo miłe zaskoczenie. Przepis zdecydowanie wędruje do mojej listy TOP 3! ~Kinga 2013-04-06 14:36:17.632
Zrobiłam je przed chwilą, użyłam mleka sojowego waniliowego, dzięki czemu mogłam dodać mniej cukru wanilinowego. Dodałam też cynamon (ok. 2 łyżeczki), który dodał cudowny aromat i całość wyszła pysznie! :)
~Tererere 2012-10-30 18:15:37.608 właśnie upiekłam i tak : - nie były wcale miękkie po wyciągnięciu - trzymałam 20minut bo zrobiłam większe (13 szt) - dodałam łyżkę kakao,cynamonu, słonecznik i kokos - to jest mix składników, który daje taki nieziemski zapach w kuchni, że zawsze go daję do wszelakich wypieków :) dariak1987 2012-10-07 20:20:48.726
Wspaniałe wyszły! Może odrobinę za słodkie, ale i tak baaaardzo dobre :)
Zaserwowałam je siostrze na śniadanie :P Foszkilia 2012-08-02 09:46:26.239
Ciastka wyszły genialne! Do wersji wegańskiej dodałam zmielone migdały, do wersji nie - wegańskiej białej czekolady.
Polecam każdemu i dzięki za przepis :) miu81 2012-06-29 09:22:54.69
Rewelacja! Wszyscy moi znajomi zachwyceni :)Tak niewiele czasu potrzeba, żeby zrobić takie pyszności.Polecam niewielki dodatek cynamonu- fajnie podkreśla czekoladę.
ego-in-Arcadia 2012-04-30 07:32:10.083
Musze trochę sprostowac swoj komentarz ze wczoraj . bo dzisiaj wyciagnelam z pojemniczka ciasteczko i stwierdzilam ze nie jest az takie slodkie jak wczoraj - o dziwo :P i nie jest twarde jak kamien a fajne , chrupiące :)
OpenWorld 2012-02-21 10:32:43.432
Ciasteczka są bardzo pyszne :)
Tylko 2 rzeczy mi minimalnie przeszkadzaja w nich - 1.za bardzo twardnieja - po wyjeciu z piekarnika sa miekkie czyli takie jakie lubie potem zaczynaja twardniec - tez sa okej ale potem sa dla mnie zbyt twarde ale i tak znosne - choc sprobouje dac je do pojemnika z kawalkiem jakblka - jak to robie w przypadku pierniczkow - moze to cos pomoze i zmiekna :) 2.Są za slodkie - przynajmniej dla mnie - proponuje zmiejszyc do 3/4 szklanki a moze nawet troszeczke jeszcze mniej i popijac z mlekiem sojowym :) OpenWorld 2012-02-20 20:46:12.089
Boskie! Polecam bez skropułów;)
~itaa 2012-01-12 19:57:26.1
Bardzo się cieszę :) Super, że to sprawdziłaś !! Teraz będę mogła robić więcej i mieć na potem. Wielkie dzięki :*
LalaAla 2011-12-18 19:57:27.243
super sie mroza, mozna spokojnie zrobic dwa razy wiecej ciasta, uformowac ciasteczka i czesc trzymac z zamrazarce na kryzys ciastkowy
aleksandra 2011-12-17 12:39:04.944
chodzi mi o mrozenie surowego ciasta - kiedys tak robilam z podobnymi ciasteczkami, wyjmowalo sie je w miare potrzeby i pieklo zamrozone jeszczze
aleksandra 2011-12-11 16:25:26.365
Takie ciasteczka zwykle nie wytrzymują do mrożenia ;) Znikają szybko :) Nawet jednak, gdybym zrobiła ich tonę, raczej nie mroziłabym. Lepiej zamknąć w pudełku (np. metalowym) i jeść przez kilka najbliższych dni.
EwaH 2011-12-11 15:12:56.013 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Przepyszne ciastka :) Dałam pół na pół mąki zwykłej pszennej i razowej, mniej cukru, dodałam zwykłego niesłodzonego kakao. Mniam!
blackmilk 2014-05-23 17:22:05.639