7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasta z czerwonej soczewicy z pomidorem, czosnkiem i miętą

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

zrobiłam z zielonej z puszki, bo czerwonej nie miałam. i tak wyszło dobre ;) a co najwazniejsze, czas przygotowania+sprzątania to jakieś 7 minut :D
Crazy Diamond 2010-10-17 22:29:26.905

Mięta jest rewelacyjnym pomysłem! Wspaniały, ciekawy aromat! Zamiast pomidora dałam koncentrat, żeby nie rozciapać.
devlin 2009-06-29 12:30:08.074

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas