7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Naleśnik z mąki pszennej i grochowej

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Naleśniki to świetny pomysł. Ja odrobinkę je zmodyfikowałam i dodałam mniej soli, i ok łyżeczki oliwy do masy. Smażyłam dłużej niż tzw. standardowe naleśniki ale po pierwszym nieudanym naleśniku kolejne były świetne. dziękuje za smaczną inspirację na obiad :)
~Anna 2012-03-29 15:16:03.562

niestety bylam zmuszona dodac jajka inaczej nie chcialy sie przerzucić na druga strone.wszystko sie rozlatywalo,ale smak dobry
~ula 2006-05-02 00:00:00.0

właśnie sobie zrobiłem te placuszki tylko skład mąki troszke inny ale są przepyszne mniam:-)
~Marcin 2005-03-20 00:00:00.0

bubuuu nawet dobre chyba
~stary 2004-01-20 00:00:00.0

Zrobiłam z mąki orkiszowej, białej pszennej i grochowej na oleju z pestek winogron; wyszły przepyszne (ciasto jeszcze przed usmażeniem ma bajeczny zapach!), ale dałam trochę za mało wody i naleśniki wyszły bardzo grube (sycące). Rzeczywiście, trzeba dodać sporo wody, bo konsystencja ciasta na tradycyjne naleśniki z białej mąki nie zdaje tutaj egzaminu. Dziękuję za wspaniały przepis!
Finn 2002-05-08 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas