7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Sznycel z selera- Komentarze do przepisu -uwielbiam, ja plastry selera gotuję chwilę w bulionie (mocno słonym, już później nie przyprawiam), a panieruję zawsze w cieście z mąki pszennej i kukurydzianej. pyszne kotlety :)) majczi 2015-02-18 16:17:45.291
U mnie takie kotleciki robiło się zawsze z pozupnego selera ;) Pychotka :)
Luna7 2013-02-16 19:53:09.579
Ja też robię kotlety z selera, ale seler podgotowuję na półtwardo/półmiękko -:) Lubiane nawet przez tych co selera nie lubią podobno :-)
Euphoria 2013-02-16 16:49:21.618
Uwielbiam :) jak uraczyłam mamę takimi sznycelkami, cała się obśmiała. powiedziała, że jak byliśmy z bratem mali, to nam serwowała takie 'kotlety' :)
magrusia 2012-04-11 13:23:56.625
po prostu czysta poezja :)
~m. 2012-03-07 17:29:28.947
Selera nigdy przed smażeniem nie gotowałam ( choć może to dobry pomysł). Smażę na bardzo delikatnym ogniu, co zapobiega przypaleniu i pozwala nabrać smaku.
Powodzenia i smacznego. Jak zwykle przyrządzę go na Wielkanoc w panierce z sezamu. Pycha!! jajola 2012-03-02 19:47:47.656
ja podgotowałam seler na półmiękko, bo bałam się, że przy samym smażeniu będzie zbyt twardy. Gotowałam parę minut w wywarze warzywnym, dzięki czemu seler miał pełniejszy smak
ryfka 2012-03-01 11:27:39.304
czy seler najpierw gotowałaś? ja tak to na miękko czy lekko twardawo?
ciemnowszedzie 2012-02-29 19:41:25.629
Bardzo smaczny sposób na selera. Nie piszesz co zrobić z wywarem warzywnym. Ja po prostu podgotowałam seler w wywarze, żeby był miękki jeszcze przed smażeniem, a przyprawy wsypałam do jajka, żeby się łatwiej przylepiły :)
ryfka 2012-02-28 20:50:15.128 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Ja też zawsze krótko podgotowuje je w bulionie. Są wyśmienite!
Pitou 2015-03-23 22:14:05.383