7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Razowa tarta z zielonym nadzieniem- Komentarze do przepisu -Pychota, zrobiła furorę na Wielkanoc! Użyłam kaszy jaglanej, a całość posypałam płatkami migdałowymi. Niestety zapomniałam przetrzymać ciasta w lodówce, ale i tak wyszło smaczne i kruche. Niestety, upiekłam tartę na dwa dni przed Świętami i wilgoć z nadzienia przeszła do ciasta po tych dwóch dniach (aczkolwiek, jak wyżej pisałam, próbowałam zaraz po upieczeniu i wtedy było wyśmienite). Ogólnie bardzo dobry przepis, godny polecenia. Cleevlen 2012-04-10 18:36:57.52
jak najbardziej można użyć innej kaszy, w zasadzie każdej :) Na pewno świetnie będzie pasować gryczana niepalona.
zielenina_blog 2012-04-02 12:50:24.809
nie, nie nadaje się, bo się upiecze na brązowo i sucho. Ale można jej użyć kilka razy do obciążania tart.
zielenina_blog 2012-03-30 22:10:53.588
Czy taka fasola która najpierw służy jako "obciążnik" potem nadaje się do normalnego zużytkowania? Do zupy np?
koralina 2012-03-30 17:19:24.035 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
dak0ta 2013-08-20 18:24:57.378