7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Parówki domowej roboty- Komentarze do przepisu -
Zamiast zawijać w srebrną folię można kupić za 7zł 25 metrów otoczki do parówek i nabić za pomocą maszynki do mięsa, wychodzą wtedy jednolite i zgrnabe.
~Ksenia 2015-04-03 13:33:37.454
Mam pytanie, a ile tych parówek wyjdzie z podanych składników?
Scansenmuseum 2014-03-23 22:10:44.566
Trzymałam się przepisu a mimo tego parówki przypominają pozawijany w "sreberka" pasztet. W smaku też są średnie. Zdecydowanie wolę te ze sklepu.
koszka 2013-02-21 20:49:12.423 Bardzo dobre! Może nie wyglądają najpiękniej, ale smakują bosko. ankaopolanka 2012-10-26 19:33:24.097
modyfikując przyprawy otrzymamy dowolny smak np kiełbasy,którą potem można wkroic np do fasolki po brytońsku
lonstar 2012-05-28 17:33:42.591
obawiam się ze tego typu parówki należy najpierw ugotować ,a potem ewntualnie smażyć jak kiełbase,mysle że zamiast foli aluminiowej można by pokombinować coś z folią do gotowania,widziałem w niektórych przepisach że tak seitan przygotowują
lonstar 2012-05-28 17:06:08.319
LalaAla musisz improwizowac:
- metalowe sito na garnek i przykryc metalowa miska, plastikowa dobrej jakosci tez wytrzyma; - jesli metalowego sita brak, to mozna gar obwiazac kawalkiem materialu i znowu przykryc miska. Garnek i miska musza miec ta sama wielkosc. Mnie zniecheca tylko ta folia aluminiowa, wiadomo, ze aluminium to nic dobrego, a nie bardzo wiem w czym mozna byloby te paroweczki zawinac? Chyba ,ze jakos by zdobyc ta plastikowa "zawijke" od oryginalnych, miesnych parowek... :-))) Iwo-na 2012-05-25 01:05:20.026
A jeżeli nie mam naczynia do gotowania na parze? :( Przepis jest maxymalnie zachęcający ale brakuje mi parowego ustrojstwa..
LalaAla 2012-05-24 18:50:27.396
co do przechowania w lodówce to nie wiem ,ja zawsze je zamrażam,potem wrzucam do wrzątku:),
postaram sie wrzucic jakies lepsze zdjecie finalnego produktu:) lonstar 2012-05-23 19:53:03.772
obawiam sie ze gluten jest podstawowym skladnikiem ,wystepuje we wsystkich wedlinach i parowkach sojowych dostepnych w sklepach
lonstar 2012-05-23 19:46:49.189
chciałam zapytać o trwałość takich parówek - ile czasu by wytrzymały bez lodówki (w wersji przed gotowaniem jak i po gotowaniu)?
krecha89 2012-05-20 15:12:01.027
czy mozna czymś zastąpic gluten ?????? proszę o odpowiedz :)
~ola16 2012-05-20 14:42:50.179
Aaaa, prosze prosze, niech ktos zamiesci juz zdjecia, ciekawosc mnie zzera :D
efedrina 2012-05-15 18:33:26.189
na pewno sprobuje
sklad wydaje mi sie o wiele lepszy nie ma zadnych nieciekawych skladnikow agnmid 2012-05-15 08:33:52.96 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Minia 2015-04-03 13:34:56.011