7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Fasolka "po bretońsku"

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


Niesamowite siwtna kombinacja przypaw, od siebie dodalam sproszkowana wedzona papryke, nigella seeds i cynamon. Tymanku braklo. Pietruszka byla aczkolwiek suszona. Niebo w gebie na pewno zrobie jeszcze raz zeby zobacyzc jak smakuje z tymiankiem.
MadInGlasvegas 2016-07-09 22:59:45.548

@Vegegirl Po godzinnym gotowaniu nie spodziewaj się witamin.
Koncentrat + puszkę pomidorów zamieniłam na karton przecieru pomidorowego. Dorzuciłam jeszcze marynowane tofu pokrojone w kostkę. Bardzo dobre;]
~uasic 2015-01-05 18:53:27.285

Pieprz z chili właśnie mieszać warto :) oczyszcza krew ponoć.
Hell Kitty 2014-02-19 12:57:45.918


Bardzo dobre. Ja dodałam tylko jeszcze świeżą paprykę. Sycące i pełne witamin danie.
Vegegirl 2013-09-07 16:49:26.696

Bardzo smaczne. Jedna uwaga: pomidory dodajemy na końcu, bo inaczej ziemniaki będą miały problem zmięknąć.
ryfka 2012-12-17 20:08:55.896

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas