7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pasta z fasoli z oregano i zrumienioną cebulką

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Pyszna pasta ! polecam :)
~miczitanka 2013-03-23 12:04:26.759

preferuję taką wersję: fasola + ocet + oregano + tymianek = pycha : ) (w wersji niemiksowanej, zajadane łychą bez octu, i też pycha : )) (sos sojowy pewnie by pasował ale nie mam)
~Anka 2013-03-17 18:46:37.233

Dodałam posiekany szczypiorek i natkę pietruszki, bez bułki tartej. Pasta wyszła b.smaczna
Anka_Sz 2013-03-15 21:44:57.69

O, to jest najbardziej zbliżone do mojej pasty fasolowej!
Tylko nie daję bułki tartej ani octu, mniej wody i więcej oleju, z przypraw zamiast oregano - cząber lub czubrycę, a czosnek świeży. Czasem dorzucam cayenne, ale właściwie nie robi mi to wielkiej różnicy, musiałabym sporo dorzucić, aby akurat to poczuć. Kolor fasoli jest mi obojętny, sos sojowy korzystnie zmienia smak, choć i bez niego jest pycha :)
Luna7 2013-01-22 12:27:39.261

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas