7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Gulasz z fasolki szparagowej i innych warzyw

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Robię podobne danie, ale doprawiam je inaczej. Zamiast świeżych pomidorów dodaję 1-2 łyżki koncentratu i czerwoną czubrycę, czasem też papryczkę chili. Fasolka mamut albo szparagowa żółta. Używam kabaczka z nie cukinii, bo za szybko się rozgotowuje.
Zdecydowanie bez pieczywa - do gulaszu z ziemniakami to totalny zapychacz.
~Marta 2014-10-01 13:05:30.538


Dodaliśmy tofu i zieloną fasolkę szparagową, czegoś jednak nam w tym dani brakowało. Poza tym-polecam, jest ok:)
Czosnkaty 2014-07-26 11:49:18.994

Właśnie zrobiłam pychotka!! Polecam, mimo ze akurat moja fasolka była niefajna, twarda strasznie; można ją Jasiem zamienić :)
Dodałam też kurkumę i curry, pietruszkę i inne ziółka, pyszne danie! Dzięki!
Asia Floyd 2013-07-20 15:36:41.499

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas