7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Chleb razowy własnej roboty (na drożdżach)

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Warto uściślić: paczka drożdży - suchych. Świeżych daję około 50g a i tak chleb ucieka z foremek. Całe opakowanie to zdecydowanie za dużo. :)
~Kev 2011-08-30 19:57:07.057

ja chce wszystkie informacje o chlebie a nie jak sie go wypieki albo coś w tym stylu żaaaaaaaaaallllllllllllllllllllllllllllllllll
~kinia 2009-11-23 14:46:07.606

najlepszy jest wlasnej roboty chleb ale na zakwasie a nie na drozdzach, i do tego lekko solony kerrygold. super sprawa. ale taki drozdzowy tez smaczny, jednak nie tak jak zakwasowy
~parys 2008-12-09 11:34:05.856

standardowa paczka drożdży (zwykłych, nie suszonych) waży 100g. myślę, że o taką właśnie chodzi.
~kuna 2008-12-02 18:10:28.449

paczka drożdży, czyli ile dokładnie?
~iza 2008-12-02 11:35:58.657

a właśnie że można podawac gluten już po 5 miesiącu życia. pozdrawiam
~mobak 2007-08-24 00:00:00.0

Jak dlugo pozostaje swiezy??
~czerwona stopa 2005-03-22 00:00:00.0

Wypróbowałam; dobry chlebek:)))) szczególnie cenna była dla mnie ta wskazówka o gęstości ciasta:))
~Magnolia 2003-07-05 00:00:00.0

słyszałem :-), oczywiście masz rację, przepis już zmieniony. to jakies nieporozumienie" ?
~Wojmans 2001-12-05 00:00:00.0

A słyszałeś, że glutenu nie podaje sie przed 10-ym miesiącem?
~halina 2001-12-02 00:00:00.0

przepis własny ale na podstawie "Kuchni makrobiotycznej"
wojmat 2000-07-11 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas