7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Ketchup domowej roboty- Komentarze do przepisu -
Zrobiłam ten ketchup na bazie passaty. Wyszedł bardzo dobry. Szczerze polecam :)
ryfka 2014-10-01 10:38:09.193
Dziękuję, Patrycju. :)
Wiesz, niby jest napisane, ale człowiek czasem czuje się głupi i się woli upewnić, zwłaszcza, gdy nie jest mistrzem kuchni. :) Lemurzasta 2014-05-30 10:07:19.544
Lemurzasta, zobacz, przepis sam ci odpowiada na pytanie: "lub 2 l przecieru, lub 0,65 l koncentratu pomidorowego" :)
patrycccja 2014-05-28 18:21:17.195
Brzmi ciekawie. :D
Jako, że nie ufam octowi spirytusowemu, to ketchup wyeliminowałam z diety... ale w wolnym czasie chyba spróbuję zrobić własny. :) Mam tylko pytanie - czy zamiast pomidorów można użyć przecieru typu passata? Lemurzasta 2014-05-28 04:35:05.181
Ja robię bez pestek i skórek, bo dłużej trzyma :) Ale na krótkie spożycie taki z pestkami może być, o ile one nikomu nie przeszkadzają ;)
W każdym razie mama zawsze mnie ostrzegała, że z pestkami krócej się da przechować. Luna7 2013-08-13 09:11:49.643
PS. ja nie przecieram pomidorów, tylko traktowałam je blenderem.. czy to zbrodnia? :)
orzechova 2013-08-11 20:26:00.789 ten ketchup jest bossski! robię już trzeci raz w tym sezonie, z podwójnej porcji :) orzechova 2013-08-11 19:50:59.595 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
puszka.pl/przepis/298-golabki.html
Dana 2015-05-17 14:09:00.646