7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pierogi ruskie jak od babci

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Kasia - tak, na gładko, zwykły blender spokojnie da radę. :)
Amanda3601 - dzięki, cieszę się.
bonamartinka 2015-01-19 19:54:33.736

Genialne i chyba pierwszy raz coś smakuje mi tak samo jak w diecie nie wegańskiej.
amanda3601 2015-01-05 22:51:55.984

A slonecznik zmiksowany jest na gladko w blenderze?
~Kasia 2014-12-13 22:17:37.338

Ja na oko, octu może łyżkę, jak o tym pamiętam, a oleju tyle, by miało odpowiednią konsystencję.
Luna7 2014-06-30 20:21:07.351

ile tego oleju i octu do odcedzonego słonecznika dajecie?
martina 2014-06-30 18:53:19.061

Ten farsz jest przepyszny też w naleśnikach ;) Jakoś farsz na wegańskie ruskie ze słonecznikiem zamiast twarogu bardziej mi podchodzi, niż ten z tofu, które z kolei bywa oczywiście najlepszym zamiennikiem czegoś tam w innych potrawach :) Ale do ruskich - słonecznik najlepszy!
Luna7 2014-06-30 02:03:58.764

Te pierogi są przepyszne! Nie da się ich odróżnić od prawdziwych ruskich, po prostu się nie da, smakują identycznie! Kto by pomyślał, że słonecznik z octem mogą dać tyle radości. :D Serdecznie polecam, świetny przepis.
erwilka 2014-01-12 21:56:45.398

Pyszne, super przepis :)
Maqda 2013-04-08 18:40:37.282

zrobiłam dziś, naprawdę pyszne, smakują jak prawdziwe ruskie! byłam zaskoczona, że można stworzyć podobny smak bez twarogu. a to połączenie zmiksowanego słonecznika z octem jest genialne! polecam!
~magda 2012-11-29 15:17:54.89

Podoba mi się już ten przepis z pewnością spróbuje :)
agnmid 2012-11-20 23:25:59.235

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas