7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Avohini = awokado + tahini

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Ja zamiast soku z cytryny dałam octu balsamicznego, bo nie ma nic lepszego niż połączenie awokado z balsamico. :D Pyszna pasta. :)
bonamartinka 2012-01-29 13:52:37.377


pycha :) u mnie wersja z tahini i słonecznikiem, i zero wody. na razowym chlebku: mniam!
hugable 2011-11-25 12:01:34.388

Uwielbiam sezam i tahini, dlatego ta pasta bardzo mi smakuje :) Z tahini nawet chyba bardziej niż z sezamem zmielonym na proszek, bo tahini ma wyraźniejszy smak. No ale z pewnością nie wszyscy się ze mną zgodzą - np. mój Wojtek, który w przeciwieństwie do mnie nie lubi kanapek z awokado i gomasio. A gomasio również ma wyraźny, dość dominujący sezamowy smak :) Takim osobom polecam jednak mielony sezam (lub roztarty w makutrze) - delikatny aromat na pewno będzie im bardziej odpowiadał.
patrycccja 2010-02-25 12:23:03.521

wody,chyba do rozrzedzenia smaku:/????to nie lepiej oliwki?
magi 2010-02-19 10:28:50.175

boskie, naprawdę polecam
aga 2009-02-01 23:41:35.683

ten przepis brzmi niesamowicie na pewno spróbuje :) pozdrawiam
~franka 2007-01-05 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas