7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Pakora

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Tak, oryginalna pakora jest chrupiąca na zewnątrz, a miękka w środku, tak jak pisałam. To wszystko dzięki mące z ciecierzycy. Twoja nie wyszła chrupiąca, bo użyłaś mąki kukurydzianej :)
ryfka 2014-08-22 11:21:44.503


Pyszne! Zamiast mąki z ciecierzycy wykorzystałam kukurydzianą. Oryginalnie pakora jest chrupiąca? Moja nie wyszła zbyt chrupiąca, ale i tak cała rodzina była niezmiernie zadowolona :) Sosy po prostu doskonałe :)
hauadaj 2014-07-01 16:21:34.878

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas