
7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
![]() ![]() |
|
|
![]() |
<< powrót do przepisu
Żółty "ser" z nerkowców, który się ładnie roztapia- Komentarze do przepisu -
Czy można zastąpić czymś innym agar? Myślałam o żelatynie ale nie wiem czy się sprawdzi
~Marika 2016-07-13 00:55:15.932 ![]() Nurkan 2013-08-30 00:00:11.256 ![]() 1.bp.blogspot.com/-7rmyZ2kN06w/UbdehlKACYI/AAAAAAAAA_s/fkXYJx92Itw/s1600/serro.jpg nanak 2013-07-31 13:00:33.302 ![]() patrycccja 2013-06-30 08:57:41.735
Sleep lover, dziękuję, nie namaczałam :D a oto mój "syr": https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1003414_503191159752736_614248283_n.jpg , pozdrawiam!!!! :)
~Marta 2013-06-21 11:35:55.277 ![]() Nurkan: to pewnie zależy od rodzaju miso, ja nie czuję wyraźnie jego smaku - raczej jest wkomponowany w całość. sleep lover 2013-06-20 18:21:09.628
Hej, a należy namaczać nerkowce przed, czy nie? :)
~Marta 2013-06-20 16:56:47.057 ![]() Nurkan 2013-06-18 20:35:15.629 ![]() martina: myślę, że miso można właściwie pominąć i dodać więcej soli. miso oprócz słonego daje też słodkawo - zgniły posmak (nie brzmi to dobrze, wybaczcie, ale tak postrzegam udział miso w tym przepisie ;)). sos sojowy może zupełnie zmienić smak, nie wiem, czy nie zdominuje smaku płatków drożdżowych. sleep lover 2013-06-12 00:39:56.477
A miast nerkowców inne orzechy (np migdały, włoskie czy jakie tam) szkód nie narobią?
~Kacowski 2013-06-09 20:42:27.88 ![]() nanak 2013-05-24 10:37:58.891 ![]() sleep lover 2013-05-24 02:13:29.895
Gdzie mogę kupić miso? Jest dostępne w jakiejś sieciówce?
~magdalena 2013-05-24 00:13:31.954 ![]() patrycccja 2013-05-23 21:50:35.411 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
~Asia 2016-07-23 12:42:56.687