7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Sos majonezowy z kaszy jaglanej

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

Majonezem bym tego nie nazwała, bo w smaku nawet przy dużej wyobraźni nie przypomina. Jako dressing do sałatki z rukoli, ogórka i grillowanych szparagów sprawdziło się idealnie. Zgodnie z sugestią w komentarzu dodałam białego pieprzu i to był strzał w dziesiątkę. Na pewno zdrowsze od tradycyjnego majonezu i od śmietanowych sosów do sałatek. U mnie tę sałatkę jedli też mięsożercy i nikt nie narzekał, nawet nie pytali z czego to.
~Marta 2015-06-30 16:16:49.924

ja przepraszam, ale ten sos nie ma nic wspólnego z majonezem - zarówno jeśli chodzi o konsystencję, jak i smak. ogólnie średni przepis.
~maciek 2013-09-16 17:34:24.367

oo, z cząbrem jeszcze nie próbowałam. Cieszę się, że smakuje!
readeat 2013-08-27 18:08:50.928

zarombisty majonez! rewelacja! proponuję jeszcze dodac cząbru i biały pieprz,a orzechy lub migdały namoczyć dzień wcześniej. ten kto wymyslił ten majonez jest geniuszem! :)
~iwona vege 2013-08-20 14:46:06.582

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas