7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Fenkuły zapiekane pod śmietanowo-serowym sosem- Komentarze do przepisu -
O, proszę! A ja właśnie próbuję fenkuła nabyć, a nawet dwie sztuki. Interesuje mnie jedno - jak długo się je gotuje?
EwaH 2008-05-13 23:27:54.365
no i zrobiłam w końcu inaczej, czyli ugotowałam i polałam sosem na bazie beszamelowego plus rokpol, więc niestety nie mogę zrecenzować ;] generalnie fenkuł jest delikatny w smaku i bardzo aromatyczny. zapach kojarzy się trochę z anyżkiem ;)
ogia 2008-05-13 21:42:36.105
zrobię na pewno, bo dzisiaj rzuciły mi się w oczy w supermarkecie... i się zastanawiałam nawet nad tym jak to ugotować, poczym zapomniałam zupełnie... i teraz ten przepis sam mi wpadł w oczy :D
ogia 2008-05-11 13:44:02.182 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
Poza tym trafiła mi się jedna zdrewniała w środku bulwa, co trochę popsuło komfort jedzenia. Albo nie wiem, może to ja jakoś źle obierałem tego fenkuła.
bartolome 2010-07-23 00:04:47.033