7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Kim chi

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   


Rewelacja! Wyśmienite kimchi! Z pewnością będę robić je częściej. Wczoraj zrobiłam wegańską zupę kimchi jiggae z tofu, wykorzystując do tego połowę słoiczka kimchi.
hauadaj 2013-10-11 10:00:23.773

Od 2-5 dni mniej więcej, musi zacząć "bąbelkować", wtedy rozpoczyna się proces fermentacji. Po 2 dniach można już jeść - jest chrupka, idealna w ramach surówki, bardziej ukiszona sprawdzi się jako dodatek do potraw.
mniumniu 2013-10-08 00:25:54.26

zrobiłam. teraz czekam, aż się ukisi, czyli ile mniej więcej?
hauadaj 2013-10-04 21:19:11.002

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas