7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ | |
|
|
<< powrót do przepisu
Pasztet z autorytetów :-)- Komentarze do przepisu -
Dobry,fajnie przypieczona skorka,smarowny ale niestety zapadl sie!
barbarellah3000 2012-03-04 23:25:22.706
Nie przypadło mi to do gustu. Za dużo pracy jak na taki przeciętny smak. Myślę że z tych samych składników można było zrobić pastę i byłby podobny rezultat no i oczywiście mniej pracy.
Vanja86 2010-01-21 06:41:28.292
no taka jego uroda. raczej trzyma sie kupy bedac lekko smarowalnym jednoczesnie :-)
pozdr wojmat 2005-11-02 00:00:00.0
Robiłam go z soi i kaszy jaglanej. Resztę składników dałam tak jak w przepisie. Masa była nie za rzadka, nie za gęsta. Piekłam w 200 stopniach równiutka godzinkę. Niestety mi sie zapadł, skórka trochę spiekła, a w środku miękkawy. Czekam jak wystygnie, mam nadzieję, że stwardnieje. Tak pysznie smakowała masa i tak pieknie pachnie w domu. Co zrobiłam nie tak, prosze o pomoc. Jesli pachnie smakowicie to i pewnie tak bedzie smakował, chciałabym go robic częściej ale co zrobić, żeby sie nie zapadł. Nie otwierałam piekarnika w trakcie pieczenia.
Czekam na odpowiedź. ~kjokpju 2005-10-29 00:00:00.0
bardzo fajny przepisik..
milutko zredagowany... troszke pracy chyba przy tym jest? a moze masz cos, gzie nie trzeba mlec soi? bylabym wdzieczna;) pozrowionka... ~jeannie 2005-09-01 00:00:00.0
ciekawy smak, robi się go szybko i szybko zjada
autor anonimowy 2004-04-26 00:00:00.0
przedwczoraj zrobiłam ten przepyszny pasztecik. całą kuchnie ubabrałam, ale było warto. cały czas chodziłam i podjadałam. nawet moi rodzice-nie wege się zachwycali.
~hair 2002-10-09 00:00:00.0
no juz po raz drugi sobie go bede robil i mi baldzo smakuje...:)
~kapusta 2001-12-22 00:00:00.0
Gratuluje dobrego humoru. Jak zrobie pasztecik to dam znac. Na oko bardzo mi sie podoba. Pozdrawiam. A.
~Andre 2001-11-18 00:00:00.0 Podziel się wrażeniamiDodaj komentarz |
|
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas |
wojmat 2013-02-20 15:52:18.443