7746 przepisów wegetariańskich
w tym 4933 wegańskich
napisz do nas pomoc / FAQ
<< powrót do przepisu

Bakłażany Imam

- Komentarze do przepisu -

dodaj własny komentarz   

bardzo fajne, ale nie próbowałam ;PP
autor anonimowy 2005-08-26 00:00:00.0

dzien dobry rodacy, szukam przepisu na kiszenie kapusty. dziekuje
~sabudaelisabeth@aol.com 2005-04-25 00:00:00.0

bardzo mi sie spodobał ten przepis, ale niezbyt mi smakowało. albo mi nie wyszlo albo po prostu przepis jest niezbyt. mimo wszystko stawiałabym raczej na to pierwsze ;-)
moje rady to:
- nie oszczędzać czosnku
- bakłażany smarzyc najpierw od zewnatrz, bo miąższ bardzo chłonie olej. przy okazji nie przesadzac z płomieniem bo się z lekka sfajczą.
- generalnie oszczednie z olejem - jak dla mnie za tłuste wyszło.
- zaglądać czasem w czasie pieczenia i w razie czego dolewac wody; inaczej może conieco sie przypalić.
patrycccja 2001-01-01 00:00:00.0

Podziel się wrażeniami

Dodaj komentarz

Autor komentarza:*
Jeżeli jesteś już zarejestrowany/a:
Twój nick (login):
Twoje hasło:
Jeżeli nie masz konta:
Twój podpis:

Treść*:






 
© 2000-2018 puszka.pl | napisz do nas