puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union
|
Data ostatniego logowania: 2015-03-30 00:00:00.0
Napisz do użytkownika
Kolorowa chińszczyzna z makaronem sojowym lub ryżowym (wegańska)
ocet chyba musi wyparować trochę. ale wiesz, mąż nie potrafi się wysłowić na tyle, żeby mi to dokładnie wytłumaczyć.
jeszcze mają taką jedną przyprawę, którą dodaje się po soli, mogłabym Ci przesłać jej trochę, ale to priv.
ewelinajiao
2015-03-07 13:37:25.661
Masło orzechowe - domowe, prawdziwe, najlepsze, bez niepotrzebnych dodatków (wegańska)
ja próbowałam w młynku, tylko wody dodałam i wyszło bardzo dobre. dodałam też trochę wanilii. masło orzechowe potrzebne mi było do deseru z chia.
ewelinajiao
2015-03-07 13:35:26.647
Mus jabłkowy kokosowo-waniliowy - najpyszniejszy do kanapek, naleśników, hit! (wegańska)
faktycznie na allegro są tanie laski wanilii. dzięki, że to napisałaś, bo bym nigdy świeżej nie kupiła.
ewelinajiao
2015-03-03 17:57:45.698
Racuchy mega bananowe - precyzyjne proporcje (wegańska)
drożdży ile w gramach?
ewelinajiao
2015-03-03 17:45:36.368
Kolorowa chińszczyzna z makaronem sojowym lub ryżowym (wegańska)
I tu pasowałby czosnek, orzechy w ogóle nie pasują. Nigdy nie widziałam orzechów w tego typu daniu a jadłam już kilkadziesiąt dań chińskich.
ewelinajiao
2015-03-03 17:36:51.521
|