puszka.pl - internetowy partner International Vegetarian Union
|
Data ostatniego logowania: 2013-12-02 00:00:00.0
Napisz do użytkownika
Kanapkowa pasta z czerwonej soczewicy z oliwkami (wegańska)
   
Po raz pierwszy robiłam taką pastę i wyszła wyśmienita. Zwłaszcza z chlebem razowym i ogórkiem. Oczywiście nie byłabym sobą, gdybym nie dodała czegoś od siebie. Mianowicie dodałam jeszcze curry i natkę pietruszki. Warto dodać, że sól sypiemy na końcu, bo wtedy soczewica szybciej zmięknie. Nie trzeba wymieniać wody, bo najlepiej jest soczewicę gotować z przyprawami wtedy przejdzie smakiem.
hipiszon
2012-03-26 23:36:46.921
Najprostsze kotlety z tofu i brokułów (wegańska)
   
Kotlety wyszły dobre, ale jednak trzeba je po swojemu doprawić gdyż są zbyt mdłe.
hipiszon
2012-03-26 17:25:23.638
Warzywna sałatka ze "śledziem" (wegańska)
   
Pycha! Robię bardzo często:)
hipiszon
2012-03-26 17:22:49.858
|